Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om een warmwaterboiler te laten draaien?

Er zijn zonnepanelen die 100 watt absorberen en produceren, en andere 300 watt. Dus om een boiler te laten werken die tot 1500 watt verbruikt, heb je zonnepanelen van 15x100 watt of 15x300 watt nodig. Voor zonnepanelen van 15x300 watt hebt u slechts 3 panelen nodig, wat u ruimte op het dak bespaart en eenvoudiger te installeren is. Hoogstwaarschijnlijk heb je een of twee zonnepanelen nodig om je boiler van stroom te voorzien.

Ervan uitgaande dat uw zonnepaneel de meest recente technologie gebruikt, zou één zonnepaneel voldoende moeten zijn. Behalve batterijen kun je zonne-energie ook als warm water opslaan. Door een omvormer te gebruiken die is aangesloten op het verwarmingselement van de boiler, wordt zonne-energie rechtstreeks van het paneel gehaald om het water te verwarmen. Ja, u kunt zonnepanelen gebruiken om elektriciteit te leveren om water te verwarmen in een conventionele elektrische verwarming.

Hij pleit alleen voor zonne-energie en de opslag van zonnebatterijen voor zover dit financieel zinvol is voor huiseigenaren. Nadat uw boiler correct is geïnstalleerd en onderhouden, kunt u enkele aanvullende energiebesparende strategieën proberen om uw kosten voor waterverwarming te verlagen, vooral als u een noodsysteem nodig heeft. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van hoeveel warm water u gebruikt, u mogelijk moet vertrouwen op een noodwarmwatersysteem dat is gekoppeld aan het elektriciteitsnet. In deze blog leggen we uit hoe zonneboilers werken, bespreken we populaire merken, geven we tips om de juiste keuze voor u te maken en, belangrijker nog, laten we u zien hoeveel geld u kunt besparen.

In deze tweede stap wordt de energieproductie vergeleken met het energieverbruik om te bepalen hoeveel panelen je nodig hebt voor zonnewaterverwarming. De meest kosteneffectieve optie is om een residentieel zonnepaneelsysteem te koppelen aan een elektrische boiler. Deze factoren omvatten zonnebronnen, klimaat, lokale bouwvoorschriften en veiligheidskwesties; daarom is het het beste om een gekwalificeerde aannemer voor thermische zonne-energiesystemen uw systeem te laten installeren. Stel dat u naar de kant van het zonnepaneel wilt gaan en die elektriciteit wilt gebruiken voor uw conventionele boiler.

Het belastingkrediet voor schone energie, ook bekend als het federale belastingkrediet voor zonne-energie, biedt een krediet gelijk aan 30% van de kosten voor het installeren van een zonneboiler. Om het aantal panelen te berekenen, neemt u het vermogen van het verwarmingselement en deelt u dit door het wattage van beschikbare zonnepanelen met dezelfde spanning. Zonneboilers zijn in het verleden enorm populair geweest omdat ze uw elektriciteitsrekening verlagen en u in staat stellen uw water op te warmen met schone energie. Als u eenmaal weet hoeveel energie uw zonneboiler nodig heeft, moet u de stroomproductie voor uw panelen berekenen.

ICS is een van de eenvoudigere zonnewatersystemen om te installeren omdat het in elke conventionele boiler kan worden geplaatst. Zonnewaterverwarmingssystemen hebben bijna altijd een reservesysteem nodig voor bewolkte dagen en tijden van toenemende vraag. Terwijl de ene stroombehoefte bestaat uit slechts enkele zonnepanelen of enkele panelen, vereist een ander een volledig zonnestelsel of meerdere zonnepanelen die nodig zijn.