Welk type zonneboiler is het beste?

Met dank aan Alternate Energy Technologies Alternate Energy Technologies biedt zowel directe als indirecte zonnewaterverwarmingssystemen; directe systemen worden meestal geïnstalleerd in het zuiden van de VS. Ze worden direct genoemd omdat de warmte van de zon via de collector rechtstreeks naar de bruikbare wordt overgebracht waterlijn. Het debiet van 5,25 GPM van het systeem is voldoende voor een klein gezin. Zo kan iedereen direct uit de kraan genieten van een warm bad of een warme koffie.

De kwaliteit van de constructie van het zonnestelsel valt ook niet te ontkennen. Je denkt misschien dat het kopen en installeren van dit Duda-product een fortuin zal kosten. Probeer je echter eens voor te stellen hoeveel geld je de komende 15 jaar kunt sparen. Bovendien krijgt u ook een korting van 30 procent op uw belasting.

Duda Solar maakt enkele van's werelds meest efficiënte producten voor waterverwarming op zonne-energie. De standaard passieve waterverwarmer van 150 liter is perfect voor kleine huishoudens in gematigde streken. Hoewel deze zonnewaterverwarmingskit ook goed werkt in huizen in tropische gebieden, is deze het meest efficiënt in gebieden met een koud klimaat. Als u een betrouwbaar systeem wilt voor het verwarmen van uw water en een systeem waarmee u geld kunt besparen op energie, dan is de Duda Solar 150 liter Standard een uitstekende optie.

Houd er wel rekening mee dat het het beste werkt in koude gebieden. De unieke zonneverwarmingstechnologie van SunQuest maakt het mogelijk om de watertemperatuur met maar liefst 10 graden Fahrenheit te verhogen. Het gebeurt binnen enkele uren, niet binnen dagen. Andere systemen willen dat je 3 tot 4 dagen wacht voordat je kunt beginnen met genieten van een warme duik.

Dat is niet het geval met de SunQuest. Er wordt een aanzienlijke hoeveelheid energie gebruikt om water te verwarmen. Statistieken tonen aan dat ongeveer 18% van de huishoudelijke energie uitsluitend bestemd is voor waterverwarming. Het is helaas een groot deel van de maandelijkse rekeningen, maar verwarmd water is een noodzaak.

Om het energieverbruik voor het verwarmen van water te verminderen, kunt u overwegen om een zonneboiler te gebruiken en over te schakelen op een zonneboiler. Ze werken over het algemeen om de warmte vast te houden door het verwarmde water constant te recirculeren en het warme water gewoon weg te spoelen terwijl het in uw huishouden wordt gebruikt. Als het zonlicht onvoldoende is, wordt het water voorverwarmd en komt er een ander systeem naar boven om het water de gewenste temperatuur te laten bereiken. Het overwegen van de topmerken voor een zonneboiler is essentieel om ervoor te zorgen dat u te maken heeft met een gerenommeerde boiler.

Het systeem kan worden gebruikt om water voor te verwarmen of, wanneer het binnenkomende water redelijk warm is, te verwarmen tot bruikbare temperaturen. De naam wordt meteen herkend in de branche en dit actieve zonnemodelmodel heeft een gasback-up, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat het warme water op regenachtige dagen opraakt. Uw levensstijl en het aantal mensen in het huishouden hebben invloed op de effectiviteit van uw huishoudelijke zonneboiler. Als u al een elektrische boiler heeft, is het misschien verstandiger om een PV-systeem te installeren, zodat u hernieuwbare zonne-energie kunt gebruiken om uw hele huis van stroom te voorzien.

Er zijn verschillende methoden, waaronder spoelkleppen die water uit het systeem zuiveren wanneer vriestemperaturen optreden; waterrecirculatie; afvoersystemen; en antivriessystemen. De passieve waterverwarmer heeft een zeer betrouwbaar ontwerp dat tot 15 jaar besparingen kan opleveren voor het moderne gezin. Maar omdat verwarmingswater 18% van het totale huisgebruik uitmaakt, schat de EPA dat u uw energiekosten met minstens 50% van het warmwatergedeelte van uw rekening kunt verlagen. Voor een zonneboiler met gesloten circuit kunnen stappen bestaan uit het monteren van de zonnecollectoren op uw dak, het installeren van de warmtewisselaars en de opslagtank in de buurt van een gewone boiler, en het installeren van de leidingen en pomp om ze voor te bereiden op de glycollus, en vervolgens het installeren van de waterleidingen.

Zonneboilers zijn bedoeld voor huiseigenaren en iedereen die wil besparen op de elektriciteitsrekening en toch wil genieten van het verwarmde water. Ze zijn goedgekeurd door het Florida Solar Energy Center en de Solar Rating %26 Certification Cooperation (SRCC) en worden geleverd met een garantie van 10 jaar.