Wat is een zonneboiler met elektrische back-up?

Het backupsysteem bestaat uit een elektrische warmwatertank van 3700 watt die een temperatuur van ongeveer 100F aanhoudt. Wanneer de temperatuur van de belangrijkste zonnetank onder een door u ingesteld niveau daalt, laat een pomp warm water van de elektrische warmwatertank naar de zonnetank stromen om het op te warmen. Ten slotte wordt elk warmwatersysteem op zonne-energie geleverd met een back-upsysteem. Op dagen dat het te bewolkt is om voldoende verwarmd water uit zonne-energie te genereren, start uw noodverwarming en genereert warm water voor uw huis met gas of elektriciteit.

Back-up heaters nemen het hele jaar door ongeveer 20 procent van uw warmwatergebruik voor hun rekening. Naast het verlagen van uw energiekosten, biedt een zonneboiler met elektrische back-up nog meer unieke voordelen voor uw huishouden. Het belangrijkste voordeel van een zonneboiler is dat hij zonlicht gebruikt, een van nature hernieuwbare hulpbron. Het systeem genereert dus geen giftige emissies tijdens het verwarmen van het water, waardoor de vervuiling wordt verminderd.

Ook vereist een zonneboiler met elektrische back-up na installatie minimaal onderhoud. Afgezien van de typische kleine loodgieterij- en schoonmaakpraktijken, zult u geen aanzienlijke onderhoudskosten maken. Ten slotte is een zonneboiler efficiënt omdat hij de meeste zonnestraling omzet in warmte-energie zonder afhankelijk te zijn van externe brandstof, in tegenstelling tot andere waterverwarmingssystemen. Dit zonnestelsel is ontworpen om een boiler te gebruiken als reservewarmtebron.

U kunt een normale elektrische warmwaterverwarmer van het tanktype of een gasboiler als back-up gebruiken. Maar voor de meest efficiënte back-up - gebruik een tankloze boiler of een zeer efficiënte gas- of elektrische boiler. Zonnewaterverwarmingssystemen hebben bijna altijd een reservesysteem nodig voor bewolkte dagen en tijden van toenemende vraag. Conventionele opslagwaterverwarmers bieden meestal ondersteuning en maken mogelijk al deel uit van het zonnestelselpakket.

Een reservesysteem kan ook deel uitmaken van de zonnecollector, zoals daktanks met thermosyfonsystemen. Aangezien een opslagsysteem met integrale collectoren al warm water opslaat naast het opvangen van zonnewarmte, kan het worden verpakt met een tankloze of op maat gemaakte boiler voor back-up. Of er is vraag naar water, en het wordt uitgeschakeld als de temperatuur in de reserveboiler (uitlaat) gelijk is aan 60° C. Deze factoren omvatten zonnebronnen, klimaat, lokale bouwvoorschriften en veiligheidskwesties; daarom is het het beste om een gekwalificeerde aannemer voor thermische zonnecellen uw systeem te laten installeren.

Warmwatersystemen op zonne-energie bevatten meestal een reserveboiler die u kunt gebruiken als u een paar bewolkte of regenachtige dagen achter elkaar meemaakt. U moet ook beslissen of u een actief of passief warmwatersysteem op zonne-energie wilt, wat van invloed is op de manier waarop vloeistof door uw systeem beweegt. Deze systemen werken op dezelfde manier door een collector op het dak te gebruiken, waardoor het water vervolgens door het leidingsysteem van een gebouw kan stromen voor hun warmwatersystemen. De waterverwarmer moet van stroom worden voorzien door middel van een brander (1) met negen multibranders en een variabele spuitmonddiameter voor een vermogen tussen 20 kW en 30 kW.

Het bovenste deel van het zonnepaneel (is aangesloten op de waterafvoer) die zich bijvoorbeeld 5,08 cm (2 inch) onder de waterafvoer naar de noodverwarming bevindt (; de bimetalen kabels (8) en bevinden zich er een, bijvoorbeeld op 5,08 centimeter (2 inch) boven de koppeling (van de recirculators (en de andere aan een van de bovenkanten van het zonnepaneel (om het meest drastische temperatuurverschil te detecteren en sneller de afwezigheid van warm water in de opslagtank te detecteren (. De meeste warmwatersystemen op zonne-energie hebben een regelsysteem dat ervoor zorgt dat het water in de opslagtank niet te heet wordt. Houd er rekening mee dat de boiler niet wordt geactiveerd, tenzij er behoefte is aan water en tegelijkertijd de temperatuur lager is dan 35° C. Zonneboilers Factory Supply 100l 200l 300l 400l Zonneboilers Split Zonneboiler Opslagtank.

Zonneboiler Platte plaat Zonnecollector Split Zonnegeiser Waterverwarmer Verwarmingssysteem Zonnepaneelverwarming Onder druk voor warmwatervoorziening. De onderhavige uitvinding verwijst in het algemeen naar zonnewaterverwarmingsapparatuur van het type geforceerde watercirculatie, die vergezeld gaat van een boiler met een geïoniseerd systeem dat zorgt voor een constante watertoevoer. .