Wat is de levensduur van een zonneboiler?

De gemiddelde levensverwachting van gecertificeerde zonnewaterverwarmingssystemen is 20 jaar, veel langer dan die van standaard gas- of elektrische opslagwaterverwarmingstoestellen. ESCOO waterverwarmingsapparatuur heeft een garantie van 10 jaar van de fabrikant. Mits correct geïnstalleerd, kunnen de meeste systemen, inclusief alle onderdelen, tot 20 jaar meegaan. We verbeteren ook een deel van de structuur om de levensduur te verlengen en het meeste uit uw systeem te halen.

Veel zonnestelsels die in de jaren 80 zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf. Als technologie voor hernieuwbare energie komen zonneboilers in aanmerking voor verschillende prikkels en financieringsmogelijkheden in de staat Massachusetts. Hoewel huishoudens hun energieverbruik en ecologische voetafdruk drastisch willen verminderen, kunnen ze merken dat een waterverwarmer op zonne-energie precies is wat ze zoeken. Er zijn verschillende soorten thermische zonneverwarmers die verschillende soorten onderhoud vereisen en die variëren afhankelijk van uw individuele project.

In de meeste gevallen degraderen waterverwarmingstoestellen na verloop van tijd langzaam, wat erop wijst dat ze het einde van hun levensduur bereiken. Als uw boiler een of meer van deze symptomen ervaart, neem dan contact op met uw plaatselijke Aire Serv voor een advies over het vervangen van de boiler. Een boiler in een huishouden van acht zal bijvoorbeeld veel meer worden gebruikt dan één in een huishouden van twee, en in een veel kortere periode. Aire Serv biedt waterverwarmingsdiensten die zijn ontworpen om 365 dagen per jaar warm water bij u thuis te laten stromen.

De terugverdientijd van een zonneboiler varieert afhankelijk van wat u momenteel gebruikt om uw water te verwarmen en hoeveel warm water u elke dag gebruikt. Deze factoren omvatten zonnebronnen, klimaat, lokale bouwvoorschriften en veiligheidskwesties; daarom is het het beste om een gekwalificeerde aannemer voor thermische zonne-energiesystemen uw systeem te laten installeren. Systemen die in het noordoosten zijn geïnstalleerd, zijn beschermd tegen vorst en sneeuw smelt van uw zonnecollector voor waterverwarming ruim voordat deze van uw dak glijdt.